Workshop Workshop

14 Jan 2019 - 18:30 - Gent

Onze uitstraling doet ertoe en zal gedurende ons hele leven een belangrijke rol spelen in de visuele communicatie met elkaar. In een zakelijke context creëert een goede look een hoge gunfactor, het opent deuren naar sympathie, medewerking en goodwill. Kleding geeft immers - of we dat nu fijn vinden of niet - een idee over de kwaliteit van de persoon, het bedrijf en het aanbod. Een goede presentatie vergroot de acceptatie en helpt om de boodschap beter te verkopen. 

We starten 2019 met een luchtige workshop, vooral gericht op de straffe HR-madammen van onze freelance community en hebben daarvoor Kim Walgrave, één van onze Oost-Vlaamse HR freelancers uitgenodigd. Want onze freelance community heeft naast hun HR expertise nog heel wat (verborgen) talenten. Kim geeft je graag inzicht welk effect kleur heeft, hoe je een evenwicht kan creëren door te spelen met lichaamsbouw en lichaamslengte  en wat de do's en don'ts zijn in business.

Een blijvend enthousiasme voor stijl en mode was het startschot voor Kim om in 2017 Rebloom op te starten. Rebloom staat voor no-nonsense stijl- en imagoadvies en richt zich op vrouwelijke professionals die zelfbewust zijn, klaar om met de nodige dosis lef een eigen stijlpersoonlijkheid te ontwikkelen. Kim werkt als freelance stylist voor ZalonbyZalando waar ze meewerkt aan marketingcampagnes en vrouwen online adviseert. Het samenstellen van inspirerend outfits die bij jou passen, is haar creatieve uitlaatklep. Daarnaast kennen we Kim bij HRbuilders vooral als een HR generalist...

Presentatie

Subscribe for this event


Share this event