Workshop Workshop

11 Feb 2019 - 18:30 - Groot-Bijgaarden (Brussels)

Let's talk Business Acumen...

Pardon?

Tijdens de tweede HRbuilders workshop voor onze HR freelance community dit jaar zoomen we in op het belang van Business Acumen. Je leert wat Business Acumen inhoudt én waarom het voor (freelance) HR professionals een kritische competentie is.

Christel Dhoey, één van de seasoned freelancers binnen onze HRbuilders community trekt op 11 februari ek. alle registers open en doorloopt met ons de verschillende aspecten van Business Acumen.

Na deze sessie zal je begrijpen dat Business Acumen heel breed is en dat het cruciaal is om de taal van de business niet alleen te begrijpen maar ook te spreken om de meerwaarde van HR projecten aan te tonen.

Aangetrokken door talen en vastberaden de wereld te verkennen, startte Christel haar loopbaan in de scheepvaart als sales respresentative om nadien bij 2 grote uitzendspelers meerdere rollen op te nemen, oa die van internationaal key account manager en vervolgens een nieuw team samen te stellen als directeur van een consultancykantoor.

Het is door de overname van dat kantoor door CEB (corporate executive board) dat Christel getraind werd in business en data analyse, in financiële begrippen, in hoe een sterke business case op te bouwen en klanten te teasen met pro-actieve voorstellen. Christel heeft ondertussen haar eigen bedrijf opgericht, Talintell waar ze focust op talent audits, op leadership en op sales training.

Programma:
18u30 Welkom
19u00 Start workshop
21u30 'Bubbels & babbels'
22u00 Einde

Heel graag tot dan!

This event is fully booked. Sorry!

Share this event